logo songteksten.net

Dr. Dre stopt tijdelijk met produceren

(Novum) - Dr. Dre heeft even genoeg van muziek produceren. Na 27 jaar onafgebroken in de studio te hebben gezeten, is het nu tijd voor een pauze. "Ik laat het even rusten", vertelt de rapper en producer aan het muziek- en lifestyletijdschrift The Fader.

Als hij klaar is met het produceren van de albums van de jonge rappers Slim the Mobster en Kendrick Lamar, wordt het tijd om zich terug te trekken uit de studio. "Ik ga tijd nemen om te genieten van mijn familie." Als de 46-jarige Dre, die eigenlijk Andre Young heet, het weer voelt kriebelen, gaat hij weer terug de studio in. "Stoppen zal ik nooit. Muziek maken is voor mij net als ademhalen."

Dre, bekend van onder meer Nuthin' but a 'G' Thang en Still D.R.E., kondigde vorig jaar al aan te stoppen met het maken van eigen muziek. Het langverwachte album Detox, zal zijn laatste plaat worden. Een releasedatum van de cd is tot op heden niet bekend. Ook in het interview met The Fader rept Dr Dre hier niet over.

Waar de hitmaker geen pauze van neemt, is zijn bedrijf Beats by Dr. Dre. Als het aan hem ligt, wordt het koptelefoonmerk net zo groot als Apple. "We willen alles overnemen dat een luidspreker heeft.Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van microfoons."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren