logo songteksten.net

Justin Bieber toch niet verlost van babygeruchten

(Novum) - De zaak rond Justin Biebers vermeende baby lijkt toch nog niet voorbij. De 20-jarige vrouw die beweert dat de zanger haar zwanger maakte trok haar rechtszaak eerder in, maar volgens haar advocaat is de zaak daarmee niet afgedaan.

"Ik wil de zaak buiten de rechtszaal oplossen", zegt Jeffrey Leving, de nieuwe advocaat van Mariah Yeater, tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Hij wil dat alsnog een dna-test wordt uitgevoerd om te kijken of Bieber de vader is van Yeaters drie maanden oude zoontje. De test zou op een geheime locatie en een geheim tijdstip moeten plaatsvinden.

Volgens Leving trok Yeater haar zaak in omdat ze ten onder ging aan de media-aandacht. "Mijn cliƫnte werd met de dood bedreigd en heeft een ander telefoonnummer moeten nemen", zegt hij.

Eerder besloten Yeaters twee advocaten dat ze haar niet langer wilden verdedigen. Leving is overtuigd dat de vrouw gelijk heeft. Volgens de advocaat is de zaak een typisch voorbeeld van een 'beroemdheid die zijn mindere intimideert'. "In dit geval een 20-jarige vrouw zonder geld en baan."

Mariah Yeater stelt dat zij vorig jaar zwanger raakte van Justin Bieber tijdens een vluggertje na een concert van hem. De 17-jarige zanger heeft altijd ontkend dat hij seks had met de vrouw. Biebers advocaten zeiden eerder dat ze 'alle beschikbare rechtsmiddelen' zouden inzetten om hem te beschermen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren