logo songteksten.net

Gwen Stefani verkiest kinderen boven nieuwe cd

(Novum) - Gwen Stefani is te druk met moederen om al haar tijd te besteden aan het opnemen van de nieuwe cd van No Doubt. Ook de andere bandleden hebben het te druk. "Daarom duurt het allemaal het zo lang", vertelt de 42-jarige zangeres in het entertainmentprogramma Access Hollywood. Er is al tien jaar geen nieuw album verschenen.

"Ik ben moeder. Ik heb te maken met school en huiswerk. Daar komt veel bij kijken." De zorg voor haar kroost, de 5-jarige Kingston en Zuma van 3 jaar, houdt Stefani uit de studio. "Als mensen mij vragen waarom het zo lang duurt met het album antwoord ik: omdat ik moeder ben."

No Doubt heeft wel een systeem uitgedokterd om het album af te krijgen. "Een tijdlang werken we er keihard aan. Daarna nemen we pauze om ons bezig te houden met alles wat we hebben lopen." Het plan was om de opvolger van de in 2001 verschenen Rock Steady nog dit jaar uit te brengen, maar eerder werd bekend dat de rockgroep dat niet zou redden.

De nieuwe plaat wordt het zesde studio album van No Doubt. De band werd in 1996 wereldwijd bekend met de hit Don't Speak. In 2004 ging Stefani solo. Ze bracht twee soloalbums uit en is de ontwerper van drie kledinglijnen. Nu ligt haar prioriteit weer bij haar band. "Het album van No Doubt betekent op dit moment echt alles voor mij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren