logo songteksten.net

Versace for H&M vliegt de winkel uit

(Novum) - De kledingstukken van de Versace-collectie bij H&M gingen donderdag als warme broodjes over de toonbank. Binnen enkele uren waren sommige kledingstukken al niet meer te krijgen. De eerste klanten stonden uren voor de deuren opengingen al in de rij om een stuk te bemachtigen uit de speciale collectie die donderdag in de verkoop ging.

Bij alle zes filialen waar de speciale Versace-collectie wordt verkocht, stonden donderdagochtend lange rijen. Toen de deuren om 08.00 uur opengingen was er volgens een woordvoerder van de winkelketen geen sprake van hysterische taferelen. Iedere wachtende kreeg een bandje en mocht vervolgens tien minuten winkelen. "Hierdoor hadden klanten alle ruimte om de kledingstukken te kopen."

Veel rekken zijn inmiddels leeg maar de collectie is nog niet uitverkocht. Vooral de verkoop van de leren jassen en ringen liep erg goed. Wie naast het net viste hoeft niet te treuren. De woordvoerder raadt aan de komende drie dagen de H&M binnen te lopen. "Er is een retourperiode van drie dagen voor de kleding. Zo hebben anderen ook nog de kans een Versace-item te scoren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren