logo songteksten.net

Ashton Kutcher blijft tijd met Demi koesteren

(Novum) - Ashton Kutcher heeft op Twitter gereageerd op het bericht dat Demi Moore van hem wil scheiden. "Ik zal de tijd die ik met Demi had voor altijd blijven koesteren", is zijn boodschap. De 49-jarige actrice maakte donderdagavond bekend van Kutcher te willen scheiden.

Volgens de 33-jarige acteur is getrouwd zijn een van de moeilijkste dingen die er zijn. "Jammer genoeg loopt het niet altijd goed af." Volgens de Amerikaanse website TMZ neemt Kutcher geen tijd om te rouwen om het einde van zijn zes jaar durende huwelijk. Enkele uren nadat het nieuws bekend werd, stond de acteur alweer op de set van Two and a Half Men.

Moore liet donderdagavond in een verklaring weten te willen scheiden van de zestien jaar jongere Kutcher. De geruchten van een op handen zijnde scheiding deden al een tijdje de ronde. Ashton zou Demi in september bedrogen hebben met een 22-jarige blondine. Demi heeft nu besloten verder te gaan met haar leven. "Omdat ik als vrouw, moeder en echtgenote bepaalde voorwaarden als heilig beschouw."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren