logo songteksten.net

Howie D wil zelfs in rolstoel gestalkt worden

(Novum) - Howie D heeft er nooit problemen mee dat fans dag en nacht achter hem aanlopen. "Ik vind het geweldig. Ze mogen me altijd achtervolgen, zelfs als ik in een rolstoel zit", vertelt de Backstreet Boy aan Novum Nieuws.

Zestien jaar na de doorbraak van de Backstreet Boys wachten fans Howie nog steeds op voor zijn huis. "Nee ik vind het totaal geen probleem. Welke man wil nou niet dat er vrouwen achter hem aan zitten?"

Dankzij de vrouwen die hem achtervolgen heeft Howie naar eigen zeggen mooie momenten beleefd. "Ik heb echt van het leven genoten." Maar sinds hij getrouwd is heeft zijn 2-jarige zoontje de titel 'ladiesman' overgenomen. "Zeker weten. Hij gaat door waar zijn vader is gestopt."

De eerste soloplaat van Howie ligt sinds dinsdag in de winkel. De zanger is na Nick Carter, Brian Littrell en AJ McLean de laatste Backstreet Boy die een soloalbum uitbrengt. Volgens Howie is dat een voordeel, omdat hij van de fouten van zijn collega's heeft kunnen leren. "Ik heb echt de tijd genomen om een cd te maken waar ik erg trots op ben. Ik vind het niet erg dat ik de laatste ben. Het is geen wedstrijd."

Howie toert momenteel met Britney Spears door Zuid-Amerika. De 38-jarige zanger gaat volgend jaar met de Backstreet Boys optreden in heel Europa. Zij toeren samen met New Kids on the Block. Onder de naam NKOTBSB staan de twee boybands op 1 mei op het podium van Ahoy in Rotterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren