logo songteksten.net

'Acteur Jeremy London valt vriendin aan'

(Novum/AP) - Acteur Jeremy London heeft zijn vriendin aangevallen. Dat beweert de vrouw althans. De vriendin stelt enkele lichte verwondingen te hebben opgelopen.

De politie werd vrijdag gebeld door de vrouw met de melding dat de 39-jarige Party of Five-ster haar had aangevallen. Het incident zou hebben plaatsgevonden bij het huis van Londons vriendin, in Palm Springs in Californië. Naar verluidt liep een woordenwisseling tussen de twee uit de hand, waarop de acteur handtastelijk werd.

Londons advocaat ontkent dat het voorval heeft plaatsgevonden. De politie is momenteel op zoek naar de acteur om hem enkele vragen te stellen over het vermeende incident.

London is vooral bekend van de tv-serie Party of Five en de komedie Mallrats. Hij was vorig jaar nog in het nieuws omdat hij was ontvoerd en beroofd. De acteur werd door twee mannen in een auto gegooid, waarna hij onder bedreiging van een vuurwapen onder meer drank voor hen moest kopen. Hij wist uiteindelijk aan zijn ontvoerders te ontsnappen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren