logo songteksten.net

Lil Wayne deelt kalkoenen uit

(Novum) - Lil Wayne is naar zijn geboortestad New Orleans gegaan om kalkoenen uit te delen. De 29-jarige rapper wilde de inwoners verrassen in het kader van Thanksgiving.

"Het is de eerste keer dat ik terugging sinds acht of negen jaar", vertelt Lil Wayne aan MTV. "Ik heb het zo druk gehad, ik was heel veel aan het toeren." De rapper had het niet alleen druk met muziek maken, hij bracht ook een tijd door in de cel wegens vuurwapenbezit. Vorig jaar november kwam hij vrij.

Leden van Lil Waynes platenmaatschappij Cash Money Records gaan traditiegetrouw ieder jaar naar hun thuisstad New Orleans om minderbedeelden te helpen. "De vorige keer was ik nog een kind", herinnert Lil Wayne zich. "Nu kan ik tegen de mensen zeggen: hier, fijne Thanksgiving. Dat geeft een fijn gevoel."

Ronald 'Slim' Williams, de medeoprichter van Cash Money Records, ziet het succes van zijn label niet als vanzelfsprekend. "Het is heel speciaal voor ons om terug te gaan naar waar we vandaan komen en mensen te zien lachen nadat ze een kalkoen hebben gekregen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren