logo songteksten.net

Grant beschuldigt nog een krant van afluisteren

(Novum/AP) - Hugh Grant beschuldigt de Britse boulevardkrant Mail on Sunday van afluisterpraktijken. Deze krant is geen eigendom van Rupert Murdoch, die onder vuur ligt wegens afluisterschandalen van News of the World.

Grant beweert dat de Mail on Sunday in 2007 zijn voicemail heeft gehackt. De krant schreef dat zijn relatie destijds op de klippen was gelopen vanwege telefoongesprekken die hij zou hebben gevoerd met een vrouw met een 'bekakte' stem. Volgens de acteur moet de krant een verkeerde conclusie hebben getrokken uit 'charmante, grappige berichten' die een kennis op zijn voicemail had achtergelaten.

De acteur geeft toe dat hij geen hard bewijs heeft in deze zaak. Maar hij laat weten erg benieuwd te zijn naar de verklaring en de bron van de Mail on Sunday.

De 51-jarige acteur legde een getuigenis af voor een commissie die de ethiek in de media onderzoekt. De commissie werd in het leven geroepen nadat de omvang van het Britse afluisterschandaal aan het licht was gekomen.

News of the World zou de voicemails van verschillende celebs hebben afgeluisterd. Daarop werd een onderzoek naar de praktijken van de krant ingesteld. Eigenaar Rupert Murdoch stopte na deze beschuldiging de publicatie van de boulevardkrant.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren