logo songteksten.net

Huwelijksreis Jan Smit moet wijken voor fans

(Novum) - Jan Smit gaat niet op huwelijksreis met zijn kersverse bruid Liza. "Ik heb veel optredens staan en ga de fans niet teleurstellen omdat ik op huwelijkreis moet", vertelt de zanger aan RTL Boulevard.

De 25-jarige zanger heeft voorlopig alleen tijd voor het promoten van zijn verzamelalbum 15 Jaar Hits. Dat vindt hij naar eigen zeggen helemaal niet erg, omdat hij namelijk net terugkomt van Sint Maarten waar hij zijn jawoord gaf. "We zijn natuurlijk op een soort van huwelijksreis geweest met vrienden en familie."

Over vijf weken vertrekken Jan en zijn Liza al weer naar de zon. Op CuraƧao vieren ze dan oud en nieuw en Jans 26e verjaardag. "Dat doen we elk jaar. Dus misschien dat we die huwelijksreis dan maar doen."

Jan Smit beloofde twee weken geleden trouw aan Liza Plat. De twee kregen een jaar geleden samen een dochter, Emma.

"Toen ik Liza voor het eerst zag dacht ik: dit is precies zoals ik het me voorgesteld had", zegt de zanger over de trouwdag. "Het was te mooi om waar te zijn. Het moment dat je dat dan voor je ziet, dat waar je maandenlang naar hebt toegeleefd, dan komt het er wel even uit. Dus dat was een mooi moment."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren