logo songteksten.net

'Robin Gibb had nog maar een uur te leven'

(Novum) - Bee Gee Robin Gibb kreeg tijdens een ziekhuisbezoek voor hevige buikpijn te horen dat hij nog maar een uur te leven had. Een blokkade in zijn darmen stond op springen. "Ik was doodsbang", onthult de zanger in een interview met de Britse krant The Daily Mirror.

De 61-jarige zanger lijdt al enkele maanden aan leverkanker, dit werd pas vorige week bekend. Zijn ziekte werd wereldkundig gemaakt toen Gibb met spoed in het ziekenhuis opgenomen moest worden. Hij onderging al eerder operaties om van aanhoudende buikklachten af te komen.

Een van deze operaties werd hem vorig jaar bijna fataal. Tijdens een scan van zijn buik werd duidelijk dat een blokkade in zijn darmen op springen stond. Als hij niet binnen een uur werd geopereerd, zou hij sterven. "De chirurg zei: de enige manier voor jou om hier levend uit te komen, is door te worden geopereerd."

Gibb verloor acht jaar geleden zijn tweelingbroer Maurice. Die kwam te overlijden door een hartstilstand tijdens een operatie aan zijn darmen. De jongste Gibb-broer, Andy, stierf in 1988 op 30-jarige leeftijd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren