logo songteksten.net

Lily Allen zet dochtertje op de wereld

(Novum) - Lily Allen is vrijdag bevallen van een dochtertje. Dj Seb Chew, een ex van de 26-jarige zangeres, maakte het nieuws wereldkundig. "Veel liefs voor Lily, Sam en Mimi Cooper…Yes!", twitterde de dj vrijdagavond.

De zangeres en haar echtgenoot Sam Cooper hebben het babynieuws zelf nog niet naar buiten gebracht. Allen en haar man kregen vorig jaar een zware klap te verduren toen de zangeres na een zwangerschap van een half jaar een miskraam kreeg. Ook in 2008 had Allen een miskraam, destijds was ze in verwachting van Ed Simons van de Chemical Brothers.

Cooper en Allen beloofden elkaar in juni eeuwige trouw. Op de trouwdag onthulde de zangeres dat ze weer in verwachting was. Cooper en Allen leerden elkaar in 2009 kennen tijdens het Britse festival Glastonbury. Of de bouwvakker aanwezig was bij de geboorte van zijn eerste kind, is volgens de Britse krant Daily Mail onduidelijk.

Een ingewijde laat de krant weten dat de bevalling goed is verlopen. Een woordvoerder van Allen wilde nog niet reageren op het nieuws.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren