logo songteksten.net

'TLC's T-Boz vraagt faillissement aan'

(Novum) - TLC-zangeres T-Boz wil bankroet verklaard worden. Tionne Watkins, zoals T-Boz eigenlijk heet, heeft een schuld van 768.642 dollar. Dat staat in documenten waar de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen.

De grootste schulden die de 41-jarige zangeres heeft komen van de hypotheken die ze heeft lopen op haar huis van ruim een miljoen dollar. Uit de papieren blijkt dat de zangeres geen overdadige uitgiften doet. Van de 11.700 dollar die ze maandelijks ontvangt, geeft ze er 8821 uit.

Haar TLC-royalty's kunnen Watkins niet uit de financiƫle problemen helpen. De zangeres ontvangt 'slechts' twaalfhonderd dollar per maand voor de hits die ze met Rozonda 'Chilli' Thomas en Lisa 'Left Eye' Lopes scoorde.

TLC werd in de jaren negentig bekend met hits als Waterfalls en No Scrubs. In 2002 kwam er een abrupt einde aan het bestaan van het succesvolle trio, toen rapster Left Eye omkwam bij een auto-ongeluk. Sindsdien treden Watkins en Thomas af en toe nog als duo op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren