logo songteksten.net

Donny Osmond pakt solocarrière weer op

(Novum) - Donny Osmond wil zijn solocarrière graag weer oppakken. "Ik denk dat ik me de komende jaren ga focussen op een soloalbum", vertelt de zanger aan het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard.

Osmond staat sinds 2008 samen met zijn zus Marie in Las Vegas met de show Donny & Marie. "Niemand wist dat het zo'n succes zou worden." Om zich te focussen op deze voorstelling zette hij zijn solocarrière in de ijskast.

Volgens de 53-jarige zanger is de show volgend jaar ook nog te zien. "Ze willen dat er nog meer voorstellingen bij komen, maar ik weet niet of dat me gaat lukken." Osmond loopt al langer met plannen voor een cd rond, maar door tijdgebrek heeft hij nog geen nummers opgenomen.

Donny Osmond was in de jaren zeventig een tieneridool toen hij bekend werd door de groep waarin hij zong met zijn broers, The Osmonds. De zanger speelde naast zijn solocarrière in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en was twee jaar geleden te zien in Dancing with the Stars. Osmond bracht in 2007 zijn laatste soloalbum uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren