logo songteksten.net

Ook Michael Bublé treedt op in The Voice of Holland

(Novum) - Ook Michael Bublé is dit jaar van de partij in een van de liveshows van The Voice of Holland. De 36-jarige jazzzanger verzorgt volgende week vrijdag een gastoptreden, maakt concertorganisator Mojo dinsdag bekend. Aanstaande vrijdag is Lenny Kravitz te gast tijdens de eerste liveshow van de populaire talentenjacht.

Bublé komt niet alleen voor The Voice of Holland naar Nederland. De Canadees brengt in het voorjaar zijn Crazy Love Tour naar Rotterdam. Op donderdag 26 april staat Bublé in Ahoy, de kaartverkoop voor die show start vrijdagochtend.

De Canadese zanger was vorig jaar voor het laatst in Nederland. Toen verzorgde hij een uitverkocht concert in het Arnhemse Gelredome.

Bublé, die zich laat inspireren door artiesten als Frank Sinatra en Nat 'King' Cole, brak in Nederland door met zijn tweede album It's Time. Naast verschillende covers staat de hit Home op het schijfje, dat in 2005 verscheen. Onlangs verscheen Bublé's nieuwe plaat Christmas, met daarop een duet met landgenoot Shania Twain.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren