logo songteksten.net

Albert Verlinde maakt weer schoolmusical

(Novum) - Albert Verlinde zet weer zijn tanden in een schoolmusical. De showbizzdeskundige werkt aan een stuk over het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden. Eerder dit jaar lanceerde hij al de schoolmusical Voor Kids Gaat de Zon Op.

Details over de musical van Verlinde, naast showbizzdeskundige ook theaterproducent, zijn nog niet bekend. Het is de bedoeling dat scholen de musical door leerlingen laten opvoeren. Binnenkort wordt meer over het project bekendgemaakt, laat een woordvoeder van het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk woensdag weten.

Verlinde maakt deel uit van het Nationaal Comité, dat de viering van het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden voorbereidt. De mijlpaal wordt tussen november 2013 en oktober 2015 groots gevierd.

Verlinde ontwikkelde eerder met Marco Borsato de War Child-schoolmusical Voor Kids Gaat de Zon Op. Met de voorstelling worden kinderen op een aansprekende manier bewust gemaakt van wat er gebeurt met leeftijdsgenootjes die opgroeien in een oorlogssituatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren