logo songteksten.net

Madonna legt burenruzie bij

(Novum/AP) - Madonna kan weer door een deur met haar buren in New York. De 53-jarige zangeres heeft een langlopende rechtszaak met haar bovenbuurvrouw geschikt, bevestigen Madonna's advocaten.

Madonna's buurvrouw sleepte de Queen of Pop in 2009 voor de rechter omdat ze teveel herrie maakte. Madonna zou het appartement in New York gebruiken als dansstudio, waardoor haar buren getrakteerd werden op 'keiharde muziek, gestamp en trillende muren'. De bovenbuurvrouw noemde de herrie 'ondraaglijk' en eiste een onbekend bedrag aan schadevergoeding.

Hoe diep Madonna in de buidel heeft moeten tasten om onder de rechtszaak uit te komen, is niet bekend. De zangeres heeft altijd volgehouden dat ze de wettelijke maxima niet overschreed met haar gedans. Advocaten van Madonna laten enkel los dat de zaak van de baan is.

Madonna heeft wel vaker mot met haar buren. Zo gaf haar personeel vorig jaar een karaokefeestje in Londen, waarna de buurt klaagde over geluidsoverlast. Vier jaar geleden klaagde Madonna de vereniging van eigenaren van haar appartementengebouw in New York aan. De zangeres wilde nog een optrekje in het complex kopen, maar werd gedwarsboomd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren