logo songteksten.net

Peter Andre krijgt geld na leugens over slippertje

(Novum) - Peter Andre krijgt geld van zijn ex Katie Price. Het glamourmodel, beter bekend als Jordan, deed na haar scheiding meerdere pogingen de zanger zwarte te maken. Price kwam terug op de uitspraken, maar moet Andre nu een onbekend bedrag aan schadevergoeding betalen, schrijft de BBC.

Price beweerde onder meer dat Andre tijdens hun huwelijk een affaire had met zijn manager. Ook zei het 33-jarige glamourmodel dat Andre nooit echt van haar oudste zoon Harvey heeft gehouden. Andre stapte naar de rechter omdat zijn imago werd aangetast door de uitlatingen van zijn ex. "Mevrouw Price biedt haar excuses aan voor haar opmerkingen, die ze terugneemt", reageert de advocaat van het model.

Een Londense rechter bepaalde vrijdag dat Price haar ex moet betalen. Hoe diep de 33-jarige in de buidel moet tasten, is niet bekend. Andre heeft al laten weten dat hij de schadevergoeding in een fonds voor Harvey stort. Het 9-jarige kereltje, dat voortkomt uit Prices relatie met oud-voetballer Dwight Yorke, is blind en zwaar gehandicapt.

Price en Andre waren 4,5 jaar getrouwd, in 2009 liep hun huwelijk op de klippen. De twee hebben samen twee kinderen, de 6-jarige Junior en de 4-jarige Princess Tiaamii. Price en Andre leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de opnamen van de realityshow I'm a Celebrity… Get Me Out of Here! Een jaar later trouwden ze. Hun wel en wee was vanaf 2007 te volgen in de realityshow Katie & Peter. Na de scheiding kregen beide sterren een eigen real life serie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren