logo songteksten.net

Paul McCartney wil wet die privacy beter beschermt

(Novum) - Paul McCartney wil dat er een wet komt die zijn privacy beter beschermt. De zanger beweert dat zijn telefoon is gehackt toen hij in 2008 in scheiding lag met zijn tweede vrouw Heather Mills.

De 69-jarige McCartney vertelt dat de politie hem bewijs heeft laten zien dat zijn telefoon is gehackt. "Je past jezelf aan door nieuwe omstandigheden in de wereld. Maar het zou goed zijn als er een betere wetgeving op dit gebied komt", vertelt de zanger aan de Britse krant The Times.

De voormalige Beatles-ster zegt dat de inbreuk op zijn privacy invloed heeft op zijn leven. "Ik zeg nu niet meer alles als ik met iemand bel. En ik laat alleen maar vriendelijke berichtjes achter op een voicemail", vertelt McCartney.

Verschillende Britse media worden beschuldigd van afluisterpraktijken. Ook acteur Hugh Grant beweert dat zijn telefoon gehackt is door een krant. Toen zangeres Charlotte Church eerder deze week werd ondervraagd naar aanleiding van het afluisterschandaal, verklaarde ze dat de Britse tabloids haar zangcarrière hebben geruïneerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren