logo songteksten.net

Limp Bizkit breekt met platenlabel Interscope

(Novum) - Limp Bizkit zit zonder platenlabel. Het comebackalbum van de metalband stelde teleur, waarna Limp Bizkit en label Interscope hebben besloten uit elkaar te gaan. In een podcast vertelde frontman Fred Durst eerder deze week dat hij het idee heeft dat tijd vrijmaken voor cd-opnamen zijn band 'in de weg zat'.

"We willen gewoon graag live spelen en daar een groot feest van maken", vertelde de rocker in de podcast van acteur Dean Delray. Durst is blij dat zijn band niet meer gebonden is aan een platenlabel. "Het opnemen van muziek zat altijd een beetje dwars, maar het hoort erbij. Op deze manier kunnen we blijven toeren."

Volgens Durst is Limp Bizkit zoekende. "We wilden met Gold Cobra een album voor onszelf, voor de echte fans en voor sommigen in de industrie maken", zegt de 41-jarige frontman over de comebackplaat van zijn band. "We waren niet uit op een popplaat die het goed zou doen op de radio. We zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe route en zijn nu eindelijk in staat om als onafhankelijk artiest verder te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren