logo songteksten.net

Lily Allen bedankt fans voor babycadeaus

(Novum) - Lily Allen heeft zich via Twitter voor het eerst uitgelaten over haar dochter. De 26-jarige zangeres, die anderhalve week geleden beviel, bedankt haar volgers voor alle gelukswensen en cadeaus. "Bedankt voor de bloemen en de lieve berichtjes. Het doet me zeker wat", twitterde Lilly maandagavond.

De zangeres, die twee miskramen kreeg, heeft de komst van haar eerste kind nooit officieel bevestigd. Een goede vriend van Allen bracht het nieuws naar buiten. "Veel liefs voor Lily, Sam en Mimi Cooper... Yes!", twitterde dj Seb Chew, een ex van Allen.

Ook Lilys zus twitterde over de geboorte van het meisje. "Ik ben dol op mijn kleine nichtje. Ze is de allerliefste. Ik ben zo trots op mijn zusje." Allen, zelf fervent twitteraar, heeft al een week geen berichten geplaatst. Op vrijdag 25 november, de dag waarop ze beviel, schreef ze alleen 'Helemaal verbaasd'.

Het meisje, Mimi, is het eerste kind voor Allen en haar echtgenoot Sam Cooper. Vorig jaar verloor de zangeres na een zwangerschap van een halfjaar een kindje. Ook in 2008 kreeg Allen een miskraam. Destijds was ze ongeveer vier maanden in verwachting. De vader was toen Ed Simons, van de Chemical Brothers.

Allen en Cooper trouwden in juni. Op haar trouwdag onthulde de zangeres dat ze weer in verwachting was. Allen liep de bouwvakker in 2009 tegen het lijf tijdens het Britse festival Glastonbury.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren