logo songteksten.net

Maik de Boer kan als aardappel op de bank liggen

(Novum) - Maik de Boer is privé anders dan de persoon die op televisie te zien is. "Er is nog een andere Maik, die als een aardappel op de bank ligt, dvd's kijkt en graag kookt voor vrienden", vertelt de stylist voor de camera van Novum Nieuws.

De Boer vindt het niet erg dat mensen hun mening baseren op wat ze op televisie zien. "Want de leukste partners kom je toch op een verjaardagsfeestje bij vrienden tegen en nooit in de kroeg."

De 50-jarige stylist vindt het moeilijk te beoordelen of een potentiële partner op zijn tv-persoonlijkheid valt of niet. "Als ze daar verliefd op worden, komen ze van een koude kermis thuis. Dan zien ze een spijkerbroek en t-shirt doordeweeks, met een rustige bril op mjin hoofd."

De stijlkoning was niet altijd al zo extravert als nu. Vroeger kreeg hij veertig graden koorts als hij een spreekbeurt moest houden. "Inmiddels zit ik naast Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard, dat vind ik heel leuk om te doen. Die weg daar naartoe is best lang geweest en dat vind ik een mooie overwinning."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren