logo songteksten.net

Christenen overstuur door liedje Johnny Depp

(Novum) - Christenen vinden het nummer Jesus Stag Night Club van de Britse band Babybird en Johnny Depp diep beledigend. Dat vinden christelijke groeperingen uit Groot-Brittanniƫ, die noemen het nummer blasfemie.

Het liedje gaat over een man die aan de vooravond van zijn huwelijk een Jezus-look-a-like ontmoet. De man is lazarus en onhandelbaar. Aan het einde van het liedje wordt onthuld dat het om de echte Jezus gaat die in elkaar is gemept. Depp speelt gitaar op het nummer.

Een woordvoerder van The Christian Coalition gaat zelfs zo ver te voorspellen dat Depp en zijn kompanen in de hel zullen branden voor hun 'vuiligheid'. Hij wil dat het nummer van de Britse radio wordt verbannen. Een woordvoerder van The Focus on the Family zegt tegen de Britse tabloid Daily Star ziek te worden van het gedrag van Depp. "Het is een klap in het gezicht van alle christenen ter wereld."

De 48-jarige Depp is een groot fan van Babybirds. Vorig jaar speelde hij ook gitaar op het nummer Unloveable en regisseerde hij de videoclip. Ook heeft Depp een paar keer opgetreden met de band.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren