logo songteksten.net

Acteur Terrence Howard moet afstand houden van ex

(Novum/AP) - Terrence Howard moet van een rechter minstens negentig meter uit de buurt blijven van zijn ex-vrouw. Die beweert dat de acteur hem bedreigde en sloeg toen ze nog getrouwd waren. Howard ontkent de aantijgingen.

Michelle Howard zegt dat de mishandelingen al een week na de bruiloft januari vorig jaar begonnen. Ruim een jaar later vroeg ze de scheiding aan. Michelle zegt constant bang te zijn voor haar ex en heeft chronische gezondheidsproblemen. Terrence zou onder meer hebben gedreigd haar van een hotelbalkon te gooien.

Howard stelt daarentegen dat hij zijn ex nooit iets heeft aangedaan."Ik ben bang voor Michelles pogingen om mijn reputatie kapot te maken", zegt hij in een verklaring. "Ook deze verklaring zou ertoe kunnen leiden dat ik word belaagd door paparazzi en dat is niet goed voor mijn carrière."

Het contactverbod, dat dinsdag werd opgelegd, geldt tot 17 januari. Op die datum moet de 42-jarige acteur opnieuw voor de rechter verschijnen.

Terrence Howard speelde in onder meer Iron Man en Hustle & Flow. Voor zijn hoofdrol in die laatste film kreeg hij in 2005 een Oscarnominatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren