logo songteksten.net

'Brooke Mueller niet naar gevangenis voor coke'

(Novum) - De ex-vrouw van Charlie Sheen hoeft waarschijnlijk niet de gevangenis in voor cocaïnebezit. Brooke Mueller werd vrijdag in het Amerikaanse Aspen opgepakt met vier gram coke op zak, maar zal daar een voorwaardelijke straf voor krijgen, schrijft entertainmentsite TMZ op basis van politiebronnen.

De 34-jarige Mueller ontkomt waarschijnlijk aan een gevangenisstraf omdat het bezitten van een kleine hoeveelheid cocaïne weliswaar een misdrijf is, maar tot de lichtste categorie behoort. Ook zou dit als haar eerste drugsgerelateerde misdrijf gezien worden.

Hiermee lijkt de ex van Sheen veel geluk te hebben. Ze werd namelijk in 2001 al eens opgepakt wegens drugsbezit. Die aanklacht werd later ingetrokken omdat bij een test geen drugs in het bloed van Mueller werd gevonden. De afgelopen jaren liet ze zich meerdere keren opnemen in een afkickkliniek met drugs- en alcoholproblemen.

De 34-jarige werd vrijdag gearresteerd voor drugsbezit en het mishandelen van een vrouw. Na het betalen van een borgsom van elfduizend dollar mocht ze het politiebureau in skiplaats Aspen verlaten. Ze moet zich 19 december voor de rechter verantwoorden.

Brooke Mueller scheidde in mei na een huwelijk van drie jaar van Charlie Sheen. Ze deed in 2009 aangifte van huiselijk geweld door de acteur, waarna Sheen gearresteerd werd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren