logo songteksten.net

Rosie O'Donnell is al maanden verloofd

(Novum) - Rosie O'Donnell verloofde zich al maanden geleden met haar vriendin Michelle Rounds. Het nieuws dat het stel gaat trouwen werd maandag pas bekend.

De 49-jarige comédienne zweeg over haar trouwplannen, omdat ze niet wist hoe ze het nieuws moest brengen. "Ik heb nooit op tv kunnen praten over dat ik lesbisch ben en nu het wel kan, weet ik niet hoe", vertelt ze dinsdagavond in The Rosie Show.

Ook is ze geen voorstander van sterren die het graag over hun liefdesleven hebben. "Ik wil niet een van die beroemdheden zijn, die over hun relatie praten tot je er misselijk van wordt en er dan later met iemand anders vandoor gaan."

O'Donnell vertelde maandag tijdens de pauze van de opnames voor haar show aan een gast dat ze verloofd was. Een oplettende toeschouwer twitterde het nieuws.

Rosie en Michelle zijn van plan met kerst in het huwelijksbootje te stappen. Rosie was al eerder getrouwd, haar 3-jarige huwelijk met echtgenote Kelli Carpenter liep in 2007 op de klippen. De ster heeft vier kinderen met Carpenter.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren