logo songteksten.net

Stacey creatief met schaamhaar voor Playboy

(Novum) - Stacey Rookhuizen heeft voor de fotoshoot voor de Playboy lang nagedacht over haar schaamhaar. "We zijn heel creatief geweest", vertelt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. "Ik heb ook het Chanel-logo in mijn schaamhaar laten graveren. Dat heeft uiteindelijk de Playboy niet gehaald."

De 25-jarige heeft goed nagedacht over hoe haar schaamhaar eruit moest zien voor de foto's. "Ik heb hele discussies gevoerd met al mijn vrienden", vertelt de blondine. "Ik heb mijn moeder gevraagd, mijn buurmeisje, mijn hond, cavia: wat moet ik nou? Het is toch een dingetje."

Rookhuizen had er geen problemen mee om uit de kleren te gaan. "Ik ben vrij opgevoed. Ik vind het niet zo erg om in mijn blote kont rond te lopen, heb ik nooit gehad. Naaktheid is iets wat prachtig is, iedereen heeft een naakt lichaam."

Ook vindt ze het dankzij de foto's makkelijker om voor een nieuwe liefde uit de kleren te gaan. "Daar hoef ik me nooit meer druk om te maken, want mensen hebben het al gezien. Het neemt alleen maar angst en onzekerheden weg."

Stacey Rookhuizen is in vol ornaat te bewonderen in de kersteditie van Playboy. De presentatrice ging naar New York voor de pikante fotoshoot.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren