logo songteksten.net

Kim-Lian van der Meij omarmt ouderdom

(Novum) - Kim-Lian van der Meij is niet bang om ouder te worden. De 31-jarige musicalactrice ziet er vooral de voordelen van in. "Ik vind dat je het moet omarmen."

"Ik vind het ook mooi om oud te worden", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws. "En om wijzer en rustiger te worden. En dat rimpeltje hier en daar: als ik daar echt een probleem mee krijg, laat ik het wel wegspuiten. Zo moeilijk ben ik daar niet in."

Van der Meij staat 'zeker niet' onwelwillend tegenover plastische chirurgie. "Ik vind: als je ongelukkig wordt van iets, moet je er iets aan laten doen." Met haar eigen uiterlijk is ze voorlopig dik tevreden. "Volgens mij hoeft het nu allemaal nog niet. Maar stel dat ik over tien jaar denk: die fronsrimpel gaat me irriteren, dan laat ik er gewoon iets aan doen."

De brunette zegt in vorm te blijven door 'gelukkig te zijn'. "Ik heb veel plezier in mijn werk, dus dan voel je je goed", legt ze uit. "Ik heb twee prachtige kinderen, dus ik heb eigenlijk alleen maar redenen om gelukkig te zijn en te stralen. Ik geniet gewoon van het leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren