logo songteksten.net

Bløf zegt optredens af wegens ziekte zanger

(Novum) - Bløf heeft enkele optredens die voor komend weekend gepland stonden afgezegd. Zanger Paskal Jakobsen kampt met een virus. De Zeeuwse band zou concerten geven in Zwolle en Brussel.

"Het komt zelden voor dat we een show moeten afzeggen, dus ik baal hier dan ook enorm van", laat de 37-jarige zanger via de officiële website van Bløf weten. "We hadden er juist enorm veel zin in om voor vierduizend man in Zwolle te spelen en naar Brussel te gaan.''

Volgens Jakobsen heeft hij niets ernstigs onder de leden en zijn andere optredens niet in gevaar. "Ik ben gewoon ziek, zoals zo veel mensen in deze tijd van het jaar. Volgens de dokter ben ik er met een kuur en een paar dagen rust weer van af."

De show in de IJsselhallen in Zwolle is verplaatst naar 11 februari, gekochte kaarten blijven geldig. Fans met kaarten voor het optreden in Ancienne Belgique in Brussel krijgen hun geld terug, omdat het op korte termijn niet mogelijk is om een show in te passen in de druk bezette agenda van zowel de zaal als de band.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren