logo songteksten.net

Van Duin: ik gebruik m'n stem al jaren verkeerd

(Novum) - André van Duin weet dat hij zijn stem al jaren verkeerd inzet. "Ik gebruik mijn stem al vijftig jaar verkeerd, maar daar ben ik bekend mee geworden", vertelt de komiek vrijdag in RTL Boulevard. Van Duin heeft wegens stemproblemen zeven shows in het Delamar Theater af moeten zeggen.

"Ik ben 's avonds heel druk", weet Van Duin. "Ik praat hard en doe veel vreemde typetjes." Tot en met volgende week zondag moet de 64-jarige komiek zijn gemak houden. "Als ik maar zachtjes blijf praten gaat het allemaal wel. Verder heb ik nergens last van, alleen praten gaat wat moeilijker."

Van Duin zit aan de antibiotica omdat hij last heeft van overtollig slijm. "Er zit gewoon heel veel slijm in. Dat gaat op je stembanden zitten en moet weg. Ik heb op röntgenfoto's gezien dat het niet op m'n longen zit, dat is allemaal goed."

De komiek zegde eerder deze week twee shows af. Donderdag stond Van Duin weer op de planken met zijn voortelling Ja Hoor… Daar Is Ie Weer!, maar na afloop van de show bleek dat zijn stem nog niet voldoende is hersteld. Vrijdag zegde de komiek daarom zeven voorstellingen tussen vrijdag en volgende week zondag af. "We moeten het maar even zo oplossen, het is niet anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren