logo songteksten.net

Underworld rockt Brabanthallen tijdens Time Warp

(Novum) - Underworld wist zaterdag veel publiek te trekken tijdens Time Warp. Het techno-festival werd zaterdagavond gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

Na voorgaande edities in de Maassilo is Time Warp Nederland al snel uit zijn jasje gegroeid. Waar het evenement vorig jaar nog in de Amsterdamse Sporthallen Zuid stond met tienduizend bezoekers, is Time Warp nu verkast naar de Brabanthallen. Hier kwam zaterdagavond rond de vijftienduizend man aan feestend technopubliek op af.

Grote publiekstrekker van het evenement was Underworld. Naast vaste namen zoals Sven Vath, Richie Hawtin, Karotte en Loco Dice, heeft de Britse house/technoband met een live set van anderhalf uur het publiek bij het hoofdpodium volledig los weten te krijgen.

Het grootste indoor technofeest van Nederland telde vijf podia en de Chill Out, waar een mobiele radiostudio is gevestigd. Van Nederlandse bodem was er de Double Dutch Stage, met namen als Joey Daniel, Secret Cinema en Benny Rodrigues (ROD). Michel de Hey warmde de Techno Stage op.

Time Warp bestaat zeventien jaar en heeft jaarlijks feesten in Duitsland, Italiƫ en Zwitserland. In Nederland vond zaterdag de vierde editie plaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren