logo songteksten.net

Lindsay Lohan meer zelfvertrouwen door Playboy

(Novum) - Lindsay Lohan heeft meer zelfvertrouwen sinds ze uit de kleren ging voor de Playboy. "Het is zo belangrijk om jezelf en je lichaam te kennen", vertelt ze volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly in de Playboy die volgende week verschijnt. "Want het geeft je zelfvertrouwen en vrouwen hebben zelfvertrouwen nodig."

Volgens de 25-jarige actrice wordt de wereld gedomineerd door mannen. "Dus om je goed te voelen in je eigen lichaam is voor mij als vrouw erg belangrijk."

Lohan kwam de afgelopen jaren meerdere keren in de problemen en belandde zelfs achter de tralies. Maar de actrice heeft hier naar eigen zeggen van geleerd. "Als ik terugkijk, had ik nu waarschijnlijk beter geluisterd naar mensen die ik bewonder en hun raad opgevolgd."

Volgens Lindsay begon haar 'koppigheid' toen ze 18 of 19 jaar oud was. "De afgelopen vijf jaar heb ik geleerd dat de tijd vliegt. En omdat je maar een keer leeft moet je leren van je fouten, je droom nastreven en je verantwoordelijk gedragen."

De Playboy waarin Lindsay Lohan te bewonderen is, ligt vanaf volgende week in de winkel. De pikante foto's van de actrice zouden aanvankelijk in het januari/februari-nummer verschijnen, maar omdat de foto's via internet zijn uitgelekt besloot Playboy-baas Hugh Hefner de editie eerder uit te brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren