logo songteksten.net

Juridische strijd Leighton Meester en moeder over

(Novum) - Het juridisch geschil tussen Leighton Meester en haar moeder lijkt opgelost. Constance Meester heeft de aanklacht tegen de Gossip Girl-actrice, van wie ze drie miljoen dollar eiste, ingetrokken. Moeder en dochter klaagden elkaar aan.

De 25-jarige Leighton stapte in juli als eerste naar de rechter. De actrice stelde dat haar moeder geld onderschepte dat was bedoeld voor haar broer, die gezondheidsproblemen heeft. Constance zou het geld hebben uitgegeven aan onder meer botox en plastische chirurgie.

Daarop diende ook Constance een aanklacht in. De vrouw, die van Leighton beviel terwijl ze wegens drugssmokkel in de gevangenis zat, beweerde dat ze haar 'geluk had opgeofferd' om haar dochters acteercarrière op gang te helpen. Verder kwamen de twee volgens Constance overeen dat Leighton haar maandelijks een bepaald bedrag zou betalen.

De klacht van Constance werd woensdag nietig verklaard. Leighton wil wel nog zwart op wit dat ze haar moeder niet financieel hoeft te ondersteunen. "Leighton wil een vonnis van de rechtbank", zegt haar advocaat tegen entertainmentzender E! "We hopen alles op korte termijn afgerond te hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren