logo songteksten.net

Lindsay Lohan mist onthulling naaktkiekjes

(Novum) - Lindsay Lohan is niet bij de onthulling van haar pikante kiekjes voor Playboy. De 25-jarige actrice miste een vlucht van Hawaï naar Los Angeles, waardoor ze niet op tijd is voor The Ellen DeGeneres Show. In die talkshow zou Lohan haar eerste naaktfoto's tonen.

"Lindsay had een reisprobleempje", verklaart een woordvoerder van de actrice aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Het heeft een paar uur gekost om dat op te lossen." Lohan moet zich woensdag weer melden in de rechtbank, die afspraak komt ze volgens haar woordvoerder wel na.

Lohans taakstraf wordt in de rechtbank geëvalueerd. De actrice zat vorige maand nog 4,5 uur vast omdat ze weer de voorwaarden van haar proeftijd had geschonden. Lindsay kwam in 2007 voor het eerst in aanraking met justitie en moet zich elke maand melden in de rechtbank, woensdag is de eerste keer sinds haar meest recente celstraf.

De hoorzitting van woensdag is minder spannend dan vorige zittingen. Lohan heeft zich volgens haar woordvoerder voorbeeldig gedragen en voldaan aan alle eisen. De actrice moet van de rechter werken in een mortuarium in Los Angeles en geregeld een psychiater bezoeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren