logo songteksten.net

Paris Jackson vond maskers dragen 'stom'

(Novum) - Paris Jackson vond het maar stom dat ze van haar vader Michael een masker moest dragen. De kinderen van de overleden King of Pop mochten niet zonder doek over hun hoofd of masker de deur uit.

"Ik dacht bij mezelf: dit is stom, waarom heb ik een masker op?", vertelt de 13-jarige Paris in de talkshow van Ellen DeGeneres. Later begreep ze haar vader beter. "Hij wilde ons alleen maar beschermen, en dat legde hij ook aan ons uit."

Paris gaat sinds de dood van haar vader naar een privéschool in Los Angeles, waar ze naar eigen zeggen een normale tijd beleeft. "Ik word er hetzelfde behandeld als ieder ander. Toen ik voor het eerst naar school ging, wist niemand wie ik was. Eindelijk had ik de kans om normaal te zijn."

De Jackson-telg zet binnenkort haar eerste schreden in de filmwereld. Ze heeft een rol te pakken in het sprookje Lundon's Bridge and the Three Keys. "Mijn vader was te zien in Moonwalker. Ik wist al dat hij kon zingen, maar niet dat hij ook kon acteren", vertelt Paris. "Toen ik het zag, zei ik: wow, ik wil net als hem zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren