logo songteksten.net

Sanne Vogel aan de drugs voor Spuiten en Slikken

(Novum) - Sanne Vogel en Geza Weisz hebben van verschillende drugs gesnoept als voorbereiding op het theaterstuk Spuiten en Slikken. In de voorstelling worden zes drugs behandeld, die elk worden vertegenwoordigd door een andere acteur.

Weisz 'speelt' GHB in het stuk, dat is gebaseerd op het gelijknamige BNN-programma. Vogel neemt het script en de regie voor haar rekening. "Ik heb ze wel allemaal geprobeerd", vertelt Vogel over de drugs in Koffietijd. "Van tevoren had ik er al vier gehad en in het maakproces nog twee."

De 27-jarige actrice en regisseuse is niet bang om verdovende middelen te proberen. "Ik heb nooit slechte ervaringen gehad", legt ze uit. "Als je het onder de juiste omstandigheden doet, is het eigenlijk niet zo eng."

De 24-jarige Weisz ging na een week repeteren aan de GHB. "Het was eigenlijk heel fijn", vindt hij. "Ik werd wel heel misselijk aan het eind van de dag." Volgens Weisz is Spuiten en Slikken, dat maandag in première gaat, geen 'belerende' voorstelling. "We laten de goede en de slechte dingen zien, maar ook dat het heel leuk kan zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren