logo songteksten.net

Katy Perry is MTV's Artiest van het Jaar

(Novum) - Katy Perry is door MTV uitgeroepen tot eerste Artiest van het Jaar. Een team van muziekexperts zette Adele op de tweede plaats. Adeles hit Rolling in the Deep werd verkozen tot het beste lied van 2011.

"Dankjewel voor deze geweldige award", reageerde de 27-jarige Perry in een videoboodschap. "Ik mocht vroeger nooit naar MTV kijken, dus dit voelt heel goed voor mij."

Perry wordt geroemd vanwege haar successen van het afgelopen jaar. Zo slaagde ze er als eerste vrouwelijke artiest in om met vijf nummers van één album op de eerste plek te komen in de Amerikaanse hitlijst Billboard Hot 100. De zangeres behaalde dat succes met nummers als California Gurls en Teenage Dream.

Kijkers konden verder stemmen op hun favoriete liveoptreden dat op MTV te zien was. Thirty Seconds to Mars won met het nummer Hurricane.

In het verleden werden verschillende verkiezingen gehouden door verschillende onderdelen van MTV. Dit jaar hebben alle online- en televisietakken voor het eerst samen een verkiezing gehouden. Het is de bedoeling dat dit vanaf nu jaarlijks gebeurt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren