logo songteksten.net

Hugh Hefner twijfelde over naaktshoot Lohan

(Novum) - Hugh Hefner zette in eerste instantie grote vraagtekens bij een naaktshoot met Lindsay Lohan. De Playboy-baas maakte zich vooral zorgen over de geestesgesteldheid van de geplaagde actrice.

Redacteuren uit Chicago stelden voor om een shoot te doen met Lohan. "Het kwam nogal als een verrassing", vertelt Hefner aan entertainmentzender E! "Ik had er in eerste instantie gemengde gevoelens over, maar uiteindelijk werd het geweldig."

De 85-jarige Hefner was sceptisch over de gemoedstoestand van de actrice, die regelmatig in aanraking komt met justitie en in diverse afkickklinieken zat. "Ik vroeg me natuurlijk af waar ze stond in haar leven. Het hangt ervan af of het dinsdag of donderdag is", grapt hij.

De Playboy-baas ging akkoord, maar liet Lohan twee keer uit de kleren gaan omdat hij niet tevreden was over de foto's. Ook drong hij erop aan dat de actrice helemaal naakt zou gaan. Volgens Hefner probeerden Lindsays moeder en andere mensen om haar heen ervoor te zorgen dat ze sommige delen van haar lichaam bedekt hield. "Ik zei: we doen hier een naaktshoot. We doen het op een hele stijlvolle manier en we zullen ervoor zorgen dat niemand het ooit meer vergeet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren