logo songteksten.net

Rob Kardashian haat realityshows

(Novum) - Rob Kardashian heeft een hekel aan alle realityshows die zijn familieleden maken. Zijn drie zussen Kim, Khloé en Kourtney schitteren in verschillende shows van entertainmentzender E!, ook Rob is geregeld te zien. "Maar eigenlijk haat ik het", bekent de 24-jarige Rob in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight.

"Ik ben geen fan van onze shows", gaat Kardashian verder. "Ik sta niet graag voor de camera. Ik ben erg ingetogen. Ik heb gestudeerd en wil mijn koppie gebruiken. Ik werk aan een aantal projecten waardoor ik niet meer voor de camera hoef te staan."

Hoewel Rob een hekel heeft aan de realityshows van zijn familie, verhuist hij wel met zijn zus Khloé en haar echtgenoot Lamar Odom mee naar Texas. Ook Khloé en haar basketballende man hebben hun eigen realitysoap, waarin Rob te zien is. "Ach, het hoort bij onze familie."

De Kardashians danken hun bekendheid aan de serie Keeping Up With the Kardashians. Uit de show, die sinds 2007 wordt uitgezonden door E!, komen Kourtney and Khloé Take Miami, Kourtney and Kim Take New York en Khloé & Lamar voort.

Volgens geruchten werken ook de twee jongste telgen uit het gezin, Kendall en Kylie, aan een eigen realityshow. Nu Khloé verhuist naar Dallas zou bovendien een nieuwe spin-off, Kourtney and Khloé Take Dallas, worden overwogen.

Rob is overigens niet de enige die alle programma's rond de Kardashians haat. In de Verenigde Staten is vorige maand een petitie gestart om de familie van tv te krijgen. Ruim 180 duizend mensen hebben al getekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren