logo songteksten.net

Britney Spears vindt verloving zegen

(Novum) - Britney Spears is in de zevende hemel. Haar vriend Jason Trawick vroeg de 30-jarige popprinses donderdagavond ten huwelijk, wat vrijdag uitbundig werd gevierd in Las Vegas. "Het was een van de mooiste dagen van mijn leven", reageert de al twee keer eerder getrouwde Britney via Twitter. "Ik voel me gezegend."

"Ik heb een geweldige avond gehad met mijn kersverse verloofde, mijn beste vrienden en familieleden." Britney en Jason vierden vrijdag in Las Vegas niet alleen hun verloving, ook Trawicks veertigste verjaardag de dag daarvoor was reden voor een feestje. Jason, Britneys voormalige agent, blies veertig kaarsjes uit.

Volgens ingewijden ging Trawick donderdag in Los Angeles na een stukje taart op z'n knieƫn. "Hij verraste haar nadat hij zijn verjaardagscadeaus had gekregen en iedereen een stuk taart had gegeten", verklapt een bekende van Britney aan het Amerikaanse blad People. "Ze is dolgelukkig." Na het aanzoek vlogen Britney en Jason naar Las Vegas.

Spears trouwde in januari 2004 met haar jeugdliefde Jason Alexander in de gokstad. Het huwelijk werd na 55 uur ontbonden. In september 2004 stapte Spears wederom in het huwelijksbootje, dit keer met danser Kevin Federline. Met hem kreeg ze twee zoons, Sean Preston (6) en Jayden James (5). Spears vroeg in november 2006, twee maanden na de geboorte van Jayden, een scheiding aan.

Trawick vroeg Britney met een dure, diamanten ring. Het sieraad is ontworpen door Neil Lane, die ook juwelen maakt voor sterren als Jennifer Lopez en Gwyneth Paltrow. De ring bestaat uit een grote en een aantal kleinere diamanten, schrijft het Amerikaanse blad Us Weekly, dat de hand wist te leggen op een foto. "Het is een erg elegante ring", vertelt een ingewijde. "Jason heeft een ring gekozen waarvan hij wist dat Britney er dol op zou zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren