logo songteksten.net

Miryanna van Reeden vindt scheiding ouders heftig

(Novum) - Miryanna van Reeden vindt het nog steeds niet makkelijk dat haar ouders zijn gescheiden. "Het is heftig. Je gaat toch altijd op bezoek bij je vader of moeder, in plaats van je ouders. Dat vind ik nog altijd wel jammer", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws.

De 44-jarige actrice vertelt dat rond haar elfde veel huwelijken om haar heen op de klippen liepen. "Dat bepaalt je levensvisie. Je denkt: hoe leuk het ook is, alles loopt af."

Ze bekent dat ze een tik heeft gekregen van alle scheidingen om haar heen. "Ik heb heel lang gedacht: ik kan wel investeren in een relatie, maar het is toch maar voor een tijdje", vertelt de actrice. "Het gaat toch altijd weer voorbij. Dat heb ik er wel aan overgehouden."

Toch kan Van Reeden er nu goed mee omgaan. "Nu investeer ik wel in een relatie, ook als ik weet dat het misschien niet tot mijn 80e is."

Van Reeden is binnenkort te zien in het toneelstuk Eten met Vrienden, een stuk over relatieproblemen dat 6 februari in première gaat. Eerder was de actrice onder meer te zien in de film Liever Verliefd en de serie Julia's Tango.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren