logo songteksten.net

Danser Floris Bosveld wil naar de VS

(Novum) - Floris Bosveld is benieuwd naar zijn kansen als danser in de Verenigde Staten. Bosveld, die vorig jaar So You Think You Can Dance won, hoopt ooit voor een bekende r&b-artiest aan de slag te mogen.

"Het lijkt me zeker leuk om voor een artiest in de r&b- of hiphopscene te kunnen dansen", vertelt de 19-jarige Bosveld voor de camera van Novum Nieuws. "Dus hopelijk kom ik daar een keer om te proeven."

De danser beseft dat Nederland waarschijnlijk te klein is voor zijn droom. "De grote artiesten komen over het algemeen wel uit Amerika en de dansscene is ook veel groter in Amerika. Ik ga denk ik volgend jaar zeker wel even die kant op", vertelt hij. "Kijken hoe het daar is."

Bosveld, die eerder dit jaar te zien was in de dansfilm Body Language, bekent dat hij achteraf heeft getwijfeld over zijn deelname aan So You Think You Can Dance. "Het was misschien niet de perfecte gelegenheid voor mij om het programma te winnen. Omdat ik nog op school zat", legt Bosveld, die voor de tweede keer zijn examenjaar moet doen, uit. "School is heel belangrijk, zeker een diploma. Het is lastig, maar het maakt je leven wel interessant."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren