logo songteksten.net

Westlife-zanger Kian Egan vader van zoon

(Novum) - Kian Egan is dinsdagavond voor het eerst vader geworden. De zanger van boyband Westlife en zijn vrouw verwelkomden zoon Koa. "Ik hou zielsveel van mijn zoon en vrouw", twitterde Kian.

"Ons kereltje Koa is vandaag om 18.10 uur geboren", maakte de trotse vader wereldkundig. "Jodi Albert is een geweldige vrouw." Volgens de 31-jarige Ier maken moeder en kind het goed.

Egans Westlife-collega's reageerden al snel op het babynieuws. "Felicitaties voor mijn vrienden Kian en Jodi met de geboorte van hun eerste kind", twitterde Mark Feehily vlak nadat Egan de komst van zijn zoon aankondigde. "Geweldig nieuws voor Kian en Jodi. Welkom op deze wereld Koa", reageerde Nicky Byrne. "Net op tijd voor kerst."

Ook de fans van Westlife pikten het nieuws snel op. Een paar uur na Egans bericht was Koa trending topic in Groot-Brittannië. "Wow jongens, bedankt! Geweldig om te zien dat onze zoon Koa trending is in Groot-Brittannië", reageerde Egan. "En hij is pas een paar uur oud."

Westlife, dat naast Egan, Feehily en Byrne uit Shane Filan bestond, scoorde hits als Flying Without Wings en Uptown Girl. De Ierse boyband maakte in oktober bekend na veertien jaar uit elkaar te gaan. Brian McFadden stapte in 2004 al uit de band. De vier overgebleven leden willen zich nu op solocarrières storten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren