logo songteksten.net

Kardashians wapenen zich tegen beschuldigingen

(Novum) - De Kardashians beweren bij hoog en laag dat ze niets te maken hebben met de uitbuiting van Chinezen. De familie bereidt volgens entertainmentwebsite TMZ rechtszaken voor tegen eenieder die hen van uitbuiting beschuldigt.

Ingewijden beweren dat in fabrieken in China onder erbarmelijke omstandigheden kleren voor de kledinglijnen van de Kardashians worden gemaakt. Een bron vertelde roddelblad Star dat er sprake is van 'slavenarbeid'.

De verschillende kledinglijnen van de Kardashians worden onderzocht door het Institute for Global Labour and Human Rights. Een woordvoerder van dat instituut zei woensdag tegen TMZ dat de Chinezen onder 'afschuwelijke' omstandigheden werken. Hij komt echter terug op zijn woorden en moet toegeven dat hij de fabrieken waar kleding voor de Kardashians wordt gemaakt niet heeft bezocht.

De Kardashians, die jaarlijks zo'n 65 miljoen dollar verdienen aan de kleding, hebben altijd ontkend en maken zich nu op voor rechtszaken. "Kris Jenner is woest", vertelt een ingewijde aan TMZ. Jenner, matriarch van de Kardashians, zou furieus zijn op het Institute for Global Labour and Human Rights. Volgens Jenner had hun woordvoerder zich nooit uit mogen laten over de fabrieken, omdat hij geen bewijs heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren