logo songteksten.net

Charly Luske tevreden met grootte gezin

(Novum) - Voor Charly Luske is zijn gezin compleet. De 33-jarige zanger, die twee zoons heeft, komt uit een gezin met vier kinderen en dacht altijd dat hij zelf ook voor een grote familie wilde zorgen.

"Bij het zien van zo'n baby'tje denk ik wel: leuk", vertelt Luske aan Flair. De zanger is getrouwd met de 44-jarige actrice Tanja Jess. "Maar als ik er vervolgens echt over nadenk, zou het geen goed idee zijn. Buiten het feit dat Tanja al wat ouder is, vind ik het niet passen in ons drukke leven."

De zanger zegt alles met zijn werk en kinderen maar 'net geregeld te krijgen'. "Met drie, weer zo'n kleintje erbij, zou het nog veel meer geregel zijn, dus nee."

Luske heeft het momenteel druk met The Voice of Holland. De zanger, die op jonge leeftijd deel uitmaakte van boyband Velvet, wordt als een van de favorieten gezien. "Daar is niks mis mee, zolang je het waarmaakt", vindt hij. "Als je dat niet doet, heb je de kans dat meteen je kop eraf gaat. Beter dit, dat het publiek me kent, dan dat ze niet weten wie ik ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren