logo songteksten.net

Nick & Simon meer succes door The Voice of Holland

(Novum) - Nick & Simon merken dat ze meer succes hebben sinds ze als coach te zien zijn in The Voice of Holland. "De aandacht voor ons is door die miljoenen kijkers van The Voice of Holland enorm toegenomen", vertelt Nick in De Telegraaf.

Nick went langzaam aan het grote succes. "Maar ik ben blij dat ik deze ontwikkelingen samen met Simon heb meegemaakt. Anders had ik het dubbel zo zwaar gehad."

Ondanks alle hysterie vinden de Volendammers hun baan als coach in de talentenjacht geweldig. "Wat ik prettig vind, is dat de focus van The Voice of Holland niet op mij en Simon ligt. Wij begeleiden de kandidaten, zij zijn de sterren van de show."

Nick & Simon denken dat het moeilijk wordt om het succes van het afgelopen jaar te evenaren. "We hebben dit jaar zo ontzettend veel moois op ons pad gehad", vertelt Simon. "Een platina cd voor Fier, Symphonica in Rosso met dubbelplatina dvd, een Edison, een Gouden Harp", somt Simon op. "Miljoenen kijkers bij The Voice of Holland. Onmogelijk om zo veel wapenfeiten volgend jaar te toppen."

De zangers werken momenteel aan nummers voor het nieuwe album, dat in het najaar uit moet komen. Ook zijn ze volgend jaar in een nieuwe reallifesoap te zien, waar ze voor een muzikale stage afreizen naar Japan. "We weten niets van het land. Ja, dat ze lekkere sushi hebben", vertelt Simon. Nick & Simon: Big in Japan wordt vanaf 2 mei uitgezonden op Nederland 3.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren