logo songteksten.net

Jessie J werd betere artiest na beroerte

(Novum) - Jessie J is ervan overtuigd dat ze een betere artiest is geworden doordat ze een beroerte kreeg. De 23-jarige zangeres durfde meer zichzelf te zijn na haar gezondheidsproblemen.

"Door wat er met me is gebeurd, realiseer ik me dat het leven geen garanties biedt", vertelt de zangeres, die op 18-jarige leeftijd een kleine beroerte had, aan de Britse muzieksite Contactmusic. "Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe veel je van het leven houdt of hoe gelukkig je bent: er bestaan geen garanties. Daardoor heb ik het risico willen nemen om mezelf meer bloot te geven."

De zangeres, die afgelopen jaar een hit scoorde met het nummer Price Tag, zegt geen masker op te zetten als artiest. "Ik doe misschien een paar hoge hakken aan en een mooie outfit, maar ik ben nog steeds dat guitige meisje dat cheesecake eet op een vrije dag."

Jessie J blijft vanwege haar gezondheid het liefst uit de buurt van alcohol en drugs, hoewel ze af en toe wel een glaasje champagne drinkt. "Muziek is mijn drug en het is de enige drug die ik wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren