logo songteksten.net

Janet Jackson tevreden over gewicht

(Novum) - Janet Jackson is eindelijk blij met hoeveel ze weegt. Het gewicht van de zangeres schommelde in het verleden vaak door eetbuien.

"Mijn gewicht is iets waar ik mijn hele leven al mee bezig ben", vertelt de 45-jarige Janet aan het Amerikaanse blad Us Weekly. De zangeres, die niet wil zeggen hoeveel kilo's ze kwijtraakte, voelt zich nu goed. "Ik zit lekker in mijn vel."

Jackson noemt haar emoties als een van de redenen dat haar gewicht in het verleden vaak varieerde. "Als ik in een dip zit of heel gestrest ben, ga ik eten. Dat voelt dan als een troost", legt ze uit. "Ik heb veel problemen gehad met mijn zelfbeeld. Daarom is het heel belangrijk dat je tegen jezelf zegt wat je mooi en goed aan jezelf vindt."

De dood van haar broer Michael zorgde bij Janet voor veel stress, maar de zangeres kan 'beter ademen' nu de rechtszaak tegen Conrad Murray voorbij is. De voormalige lijfarts van de zanger werd vorige maand tot vier jaar cel veroordeeld wegens dood door schuld. "Het zijn moeilijke jaren geweest. Ik heb nog een kleine weg te gaan om nog gezonder te worden", denkt Janet. "Maar ik weet dat ik op weg ben naar succes."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren