logo songteksten.net

Tommie Christiaan vindt werken met kerst niet erg

(Novum) - Musicalster Tommie Christiaan vindt het geen probleem dat hij met kerst moet werken. "We staan met Zorro op het toneel in Den Haag", vertelt de acteur aan Novum Nieuws. "Heel veel mensen hechten veel waarde aan kerst, maar ik zit al een tijdje in het vak dus ik weet eigenlijk niet beter. Het is fijn om het publiek een mooie kerst te bezorgen."

De 25-jarige acteur heeft het geluk dat hij het afgelopen jaar zijn grote liefde heeft gevonden in tegenspeelster Michelle Splietelhof. "Nu speel ik samen met mijn vriendin in Zorro, dus voor de kerst is dat gunstig. Na de voorstelling ga ik kerst bij mijn schoonouders vieren, waar we kalkoen gaan eten."

Musicalcollega Rosalie de Jong staat tijdens de kerstdagen met vijf shows van Droomvlucht in het theater. "Misschien vind ik het wel fijn om te werken met kerst", vertelt de 26-jarige actrice. "Ik zelf vind andere feestdagen, zoals mijn verjaardag, veel leuker om te vieren."

De Jong viert Kerstmis graag met haar collega's. "We gaan tussen twee shows uitgebreid met elkaar eten." Kerstavond viert de actrice met haar vriend Mathijs, die momenteel te zien is in het programma Sunday Night Fever. "Gewoon rustig aan omdat we de volgende dag moeten werken. Maar wel gezellig bij de boom!"

Freek Bartels is momenteel druk met de repetities van de musical Next to Normal, die 16 januari in première gaat. "Op eerste kerstdag ben ik gelukkig wel vrij", vertelt de musicalacteur, die onder meer bekend is van zijn hoofdrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Tweede kerstdag moet Bartels wel werken. Dan moet hij repeteren voor de Next to Normal, waar ook Simone Kleinsma en René van Kooten een rol in spelen. "Ik ben het gewend om met de feestdagen te werken, ik vind het niet erg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren