logo songteksten.net

Halina Reijn gelooft in consumeren

(Novum) - Nederland verkeert in een recessie, maar dat betekent niet dat de BN'ers de hand op de knip houden tijdens de feestdagen. "Ik geloof niet in de recessie", zegt Halina Reijn voor de camera van Novum Nieuws. "Ik geloof in consumeren."

De 36-jarige Reijn heeft dan ook niet beknibbeld op haar kerst. "Ik blijf geld uitgeven en daarmee stimuleer ik de economie." Toch hoeven Reijns geliefden niet te rekenen op kerstcadeaus. "Ik vind kerst nog steeds iets heiligs, dus ben tegen cadeautjes."

De familieleden van Birgit Schuurman krijgen wel presentjes. "Maar ik geef geen honderden euro's uit, geen iPads onder de kerstboom." De actrice beknibbelt niet, maar hijst zich voor de feestdagen niet meer in het nieuw. "Vroeger wilde ik wel altijd nieuwe kleren kopen voor kerst, toen mocht dat ook van mijn ouders. Ik merk dat ik nu ik ouder ben niet zoveel hecht aan nieuwe kleding."

Nicolette Kluijver en haar vriend houden de hand wel op de knip, maar niet vanwege de recessie. "We hebben net een hele dure vakantie achter de rug, dus er wordt zeker bezuinigd", vertelt de BNN-presentatrice. Kluijver werd tijdens haar vakantie in de watten gelegd. "Ik heb nog een leuke activiteit cadeau gekregen, dus toen hebben we besloten geen kerstcadeaus te doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren